Feest op de Planken!

Een verwennerij voor het oog en de smaakpapillen!

Heeft u binnenkort een feestje, borrel of andere gelegenheid? Ik ontzorg u met feestelijk opgemaakte borrelplanken.

Een plank vol lekkere borrelhapjes! Tapas, smeersels, spiesjes, kazen, worst, dadels, fruit, rauwkost, chocolade, snackjes, nootjes, brood en crackertjes. Op de borrelplanken verschillen de borrelhapjes regelmatig omdat ik ze aanpas aan uw wensen, allergieverzoeken, thema’s of gelegenheid.

De hapjes op de planken zijn een combinatie van mediterraanse en Hollandse hapjes.

De borrelplanken zijn geschikt voor zowel particuliere als voor bedrijfsmatige feestjes. Is er een collega die afscheid neemt en geeft u een zakelijke borrel? Viert u een verjaardag, gaan jullie trouwen, geven jullie een babyborrel of is het weer eens tijd voor een borrel met vrienden?

Ik denk graag met u mee en maak een gepast voorstel.

Let op: bestellen kunt u via het bestelformulier. Dit dient u ivm inkopen uiterlijk 3 dagen van tevoren aan mij door te geven. Een bestelling is pas definitief wanneer ik deze heb bevestigd.

De op onze website vermelde prijzen zijn afhaalprijzen. Bezorgen is mogelijk tegen bezorgkosten afhankelijk van uw bezorgadres. Bezorging wordt berekend vanaf mijn werkadres: Abraham Kuypersingel 9 te Zwijndrecht. Voor Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht zijn de bezorg- en ophaalkosten € 20 ex BTW. Wij verrichten dan ook de kleine laatste handeling.

U dient bij het afhalen van de borrelplank, zelf nog een laatste kleine handeling op locatie te verrichten. Dit heeft te maken met het feit dat bepaalde hapjes anders van de plank vallen tijdens het vervoer hiervan. De borrelplanken zijn in bruikleen en dienen na afloop retour gebracht te worden.

Voor bezorging buiten de Drechtsteden geldt een minimale afname qua borrelplanken. Het aantal is dan afhankelijk van de afstand.

De borrelplanken zijn geschikt voor 10 tot 12 personen. Per stuk € 130 ex BTW 9% € 11.70

Korting bij meerdere borrelplanken:

 • Bij afname van 3 borrelplanken, krijgt u 20% korting op de 3e plank. Korting is € 26
 • Bij afname van 4 borrelplanken, krijgt u 50 % korting op de 4e plank. Korting is € 65
 • Bij afname van 5 borrelplanken, krijgt u 75 % korting op de 5e plank Korting is € 97,50

De kortingen gelden alleen op de laatste plank!
Bij de Borrelplanken zitten servetjes en disposable bordjes. Geen bestek omdat het fingerfood is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Flyer Hospitali tea catering 2020 1

Flyer Hospitali tea catering 2020 2

 • Extra dranken:

  (inclusief gebruik van glaswerk)
  Een glas wijn erbij is € 3,50 per glas ex 21% BTW
  Een glas verse jus d’orange is € 2.25 per glas ex 6% BTW
  Spa rood, Spa blauw of appelsap is € 1,50 per glas ex 6% BTW

 • Bediening:

  Wij kunnen ook de bediening voor u verzorgen. Afhankelijk van het aantal gasten, zijn wij dan met een x-aantal personen in de bediening aanwezig. Wij zorgen er dan voor dat de drankjes uitgeserveerd worden, er tussendoor vuil servies en glazen worden afgewassen, wij houden het buffet netjes en na afloop ruimen wij alles weer voor u op. Indien u hier geïnteresseerd in bent, kunt u dit aangeven op het contactformulier.

 • Zonder bediening:

  Bij deze keuze dient u na afloop het buffet zelf af te ruimen en dient alles servetschoon weer in de kratten te staan.

 • Andere mogelijkheden:

  Indien u speciale wensen heeft zoals bijvoorbeeld: een speciale kleur decoratie op het buffet, bloemen, verhuurartikelen, ballondecoratie dan kunnen wij ook dit voor u regelen. Zijn er kleine kinderen op het feest aanwezig, dan kan ik voor hen een kinderarrangement maken en wat hapjes aanpassen.

 • Voedselallergieën:

  Indien er voedselallergieën bekend zijn, dan hoor ik dit graag ruim van tevoren zodat ik andere soorten hapjes met u kan overleggen.
  Wij kunnen rekening houden met een glutenallergie, een notenallergie, suikervrije hapjes. Helaas kan ik bij een High Tea geen rekening houden met een melkallergie of een lactose allergie.

 • Reiskosten:

  Binnen Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht zijn de bezorg- en ophaalkosten gratis. Voor andere woonplaatsen rekenen wij reiskostenvergoeding.