Een Walking Dinner bestaat uit verschillende kleine koude en warme gerechtjes. U zou bijvoorbeeld eerst met een borrelplank kunnen beginnen en daarna komen er gedurende het feestje wat lekkere kleine hapjes langs. Het is wel van belang dat er op de locatie een keuken met oven aanwezig is. De hapjes zijn ook vegetarisch te maken indien er vlees of vis bij zit. Het minimale aantal in de Drechtsteden is 10 personen. De minimale afname is € 360 per bestelling exclusief de werkuren op locatie in de bediening.
Per persoon € 35 incl btw. U mag hiervoor 2 koude, 2 warme en 1 dessert uitkiezen. Voor elk extra gerecht komt er € 6,50 bij.
Koud:
- Bruchetta met tomaat, basilicum en knoflook
- Bruchetta met gorgonzola, honing en walnoot
- Bruchetta met Proscuitto en pesto
- Borrelbakje met kaas, worst, spiesje, nootjes, cracker, druiven.
- Salade met venkel, peer, walnoot en blauwe kaas
- Caprese salade met pesto, tomaat en buffelmozzarella
- Forelmousse salade met bietjes
- Frisse taboulé salade met feta munt en meloen
Warm:
- Een soepje ( mosterdsoepje, courgettesoepje, pompoen of gerookt paprikasoepje)
- Mini quiche met spinazie en feta of bacon en champignons
- Tortellini met salieboter, pancetta, hazelnoot en Parmezaanse kaas
- Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus (albondigas) met polenta
- Gamba’s gemarineerd in een knoflookdressing met foccacia
- Een stukje vegetarische lasagne
- Borrelsaté met pindasaus, uitjes en een stokbroodje
Desserts:
- Panna cotta in een klein glaasje
- Tiramisu in een klein glaasje
- Stukje Cheesecake met frambozencoulis
- Fruitsalade
Werkuren op locatie:
Ik blijf op de locatie om alles klaar te maken en uit te serveren. De werkuren op locatie zijn € 35 per uur inclusief BTW 21% Deze uren gaan in vanaf de start van het Walking Dinner totdat alles weer is opgeruimd. Het maximum aantal voor een Walking Dinner catering op locatie is 35 personen.
Exclusief reiskosten.