Vragen en antwoorden

Verzorgt u een catering alleen aan huis?

Nee hoor! Ik verzorg de catering zowel bij u thuis als ook op locatie. Dit voor particulieren als ook voor bedrijven, scholen en instellingen. Indien het lekker weer is, kan het buffet ook buiten in de tuin worden neergezet mits het niet té heet is. Dit komt het eten namelijk niet ten goede.

Neemt u ook serviesgoed en linnen mee?

Ja, ik neem zowel serviesgoed als ook bestek en linnengoed mee. Linnengoed is alleen voor een buffet in de prijs inbegrepen. Heeft u meerdere tafels dan wordt er iets extra’s in rekening gebracht.

Maakt u alle hapjes zelf?

De meeste hapjes maak ik allemaal zelf. Ik beleef daar ook veel plezier aan want koken is mijn hobby.

Houdt u rekening met allergieën?

Ja, ik houd zeker rekening met voedselallergieën. Het is heel erg vervelend wanneer je hier enorme last van hebt en ik probeer ik dan ook mijn best te doen om vervangende hapjes te maken die men wel zonder problemen kan eten. Bij een High Tea is het voor mij alleen niet mogelijk rekening te houden met een lactose of koemelkallergie. Ik kan namelijk niet voor 1 persoon alles apart bakken.

Moeten wij alles zelf afwassen?

Nee, dat hoeft u gelukkig niet! Daar zijn wij voor! Wel dient alles na afloop servetschoon en netjes weer in de kratten te staan.

Zorgt u ook voor bediening bij de catering?

Ja, dit is mogelijk. Afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht, zijn wij met 1 of meerdere personen aanwezig om ervoor te zorgen dat het feestje goed verloopt en u niets hoeft te doen. Ook kunnen wij dan drankjes serveren, afwassen, het buffet netjes houden en na afloop alles opruimen.

Houdt u rekening met kinderen?

Jazeker! Ik vraag altijd of dat er kinderen op het feestje aanwezig zijn. Het ligt een beetje aan de leeftijd of dat ik wat hapjes aanpas omdat kleine kinderen niet alles even lekker vinden.

Kunt u ook statafels, tafels, buffetrokken en stoelen meenemen?

Zelf heb ik geen verhuurartikelen. Wel werk ik samen met diverse verhuurbedrijven in de regio Zwijndrecht/Rotterdam. Woont u verder weg, dan ga ik meestal op zoek naar een verhuurbedrijf in uw woonplaats.

Komt u ook in een gebouw waar u trappen moet lopen?

Graag zou ik dit van tevoren doorkrijgen en een handje hulp hierbij zou erg fijn zijn indien er geen lift aanwezig is.

Kunt u de ruimte ook feestelijk aankleden en decoreren?

Het buffet wordt standaard sfeervol klaargezet. Heeft u extra wensen zoals bloemen, ballonnen, styling van de ruimte of speciale kleuren die u mooi vindt, dan kan ik zeker meedenken en u hierin adviseren. In mijn netwerk heb ik ook collega’s waar ik mee samenwerk.

Hoe laat begint een High Tea of Afternoon Tea meestal?

Officieel begint een High Tea rond een uur of 15.00/15.30 uur maar dit is natuurlijk geen must. Er staat meestal een uur of twee voor. Wel is het zo dat u de high tea niet te kort op de lunch moet inplannen omdat uw gasten dan niet zoveel trek meer hebben. U kunt de high tea natuurlijk ook rond lunchtijd gebruiken.

Krijgen wij alle smaken sandwiches en quiches die vermeld worden?

In het arrangement heeft u de keuze uit 3 sandwiches per persoon en 1 stukje quiche. Deze gekozen 3 sandwiches en de soort(en) quiche zijn voor alle gasten hetzelfde. U krijgt dus niet alle soorten die opgesomd worden. U kunt wel extra sandwiches en quiches bestellen.

Wat is een High Wine?

Een High Wine is een luxe borrel. Net als bij een High Tea wordt ook bij een High Wine het buffet sfeervol opgedekt met etagères, bordjes, schalen en servetjes. Nu alleen met allemaal hartige kleine hapjes en daarbij diverse wijnen en/of sapjes en andere drankjes.

Bij welke gelegenheden verzorgt u de catering?

Eigenlijk bij alle gelegenheden waarbij een lunch, High Tea of High Wine een aanvulling kan zijn. Dit kan zijn: een verjaardag, bruiloft, babyshower, kraamfeest, sweet sixteen feestje, personeelsdagje, jubileumfeest, opening van de zaak, afscheid van een collega, bedrijfsborrel, Kerstlunch, Sara feestje, gezellige middag met vriendinnen, ladies day, ladies night, een huwelijksfeest, housewarming, een afscheid of uitvaart. Ook verzorg op aanvraag en in privésfeer een private dining aan huis voor kleinere gezelschappen. Dit kan ook exclusief voor 2 personen. Ik houd van de Mediterraanse en Italiaanse keuken.

Verzorgt u een High Tea voor 2 personen?

Helaas verzorg ik dat niet. Ik moet dan namelijk alle gerechten voor maar 2 personen maken. Dit wordt voor u en mij te kostbaar. Het minimumaantal is 8 personen. Het maximum 100 personen.

Verzorgt u ook uitvaartcatering of een afscheidsdiner?

Ik krijg deze vraag vaker en ben hierover in gedachten. Ik heb al weleens een afscheidslunch en high High Tea mogen verzorgen. Dit was heel bijzonder. U mag mij hier altijd over mailen en kijken of ik hierin iets voor u kan betekenen.

Kan ik ook alleen losse hapjes bestellen?

Ik bied alleen de verzorgde arrangementen aan die op mijn website staan.